hirdetés

A 14. Crazy Thursday egész ütősre sikeredett

Jégkocka készítő és hűtőventilátor is az akciók között

hír
A 14. Crazy Thursday egész ütősre sikeredett 1

Forrás: Banggood.com

írta: SonkaMod
2022-07-21

Teljes valójában visszatért a Crazy Thursday, és a mai napi 24 órás akcióba befért hat olyan termék, amiket tényleg nagyon jó áron vásárolhatunk meg, és elég keresettek is. Van köztük BlitzWolf jégkockakészítő gép, mini hűtőberendezés, szúnyogcsapda, menő babajáróka, hajvágógép és egy mennyezeti lámpa is. Az akció csak holnap reggel 10 óráig él, így érdemes sietni a rendeléssel.

A Crazy Thursday úgy működik, hogy a gyűjtőoldalon rá kell kattintani a piros „Get” gombra,

ekkor megkapjuk az akciós kupont, majd tovább haladva a termékoldalra, azt a kosárba kell tennünk, utána tudjuk kiválasztani a begyűjtött akciós kupont, amivel már remek áron megvásárolhatjuk a terméket. Bár leírva bonyolultnak tűnik, valójában egyáltalán nem az.

A 14. Crazy Thursday egész ütősre sikeredett 2

Forrás: Banggood.com

BlitzWolf BW-IM2 jégkockakészítő gép

A mostani nagy melegben jól jön egy ilyen gép, és ennél most nem lehet jobb ajánlatot találni hasonlóra. A BlitzHome BH-IM2 1,8 literes kosárkával rendelkezik, ahova egyszerre 500 grammnyi jégkocka fér, amennyiben folyamatosan gyártunk vele, akkor 24 óra alatt 10-12 kilogrammot tudunk termelni. Egyszerre 9 darabot csinál, ezek pedig a kezdeti víz hőmérsékletétől függően 7-15 perc alatt készülnek el. Érdekes módon a jegek nem kockát formáznak, hanem töltényhüvelyre hasonlító alakjuk lesz. A gépnek öntisztító funkciója is van, a bekapcsoló gombot kell hosszan nyomni, ilyenkor a beletöltött víz segítségével átmossa magát.

Teszteltük ezt a masinát mi is, és tetszett, mert egyszerű használni, megfelelően gyors, és elég jó áron adják. Most pedig főleg olcsó, mert a Crazy Thursday-en már mindössze 31 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet megrendelni. A kupon időszakosan elérhető, van hogy eltűnik az oldalról, de érdemes visszanézni később, mert újból aktiválják.

A 14. Crazy Thursday egész ütősre sikeredett 3

Forrás: Banggood.com

Mini hűtőberendezés

Az ilyen jellegű készülékek nem váltanak ki egy légkondit, és össze sem hasonlítható velük a tudása, de arra elég, hogy ne gőzöljünk be teljesen a melegtől. A készülékbe jeges vizet kell tenni, és ezért tud a ventilátor hideg levegőt fújni. Ha közvetlenül magunkra irányítjuk, akkor van is értelme. USB-ről működik a berendezés, tehát akár egy power bankről is működtethető, de beépített, 2000 mAh kapacitású akku is került bele.

A Crazy Thursday alkalmából igen kedvező áron rendelhető, csak 7700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, szállítási költséggel együtt, mindössze 24 órán keresztül.

A 14. Crazy Thursday egész ütősre sikeredett 4

Forrás: Banggood.com

BlitzWolf BW-MK-011 szúnyogcsapda

Ez a legújabb BlitzWolf készülék, ami UV fénnyel magához édesgeti a szúnyogokat, hogy aztán 1700 volt segítségével agyoncsapja őket. A készülék tetején egy három fokozatban állítható ventilátor is megtalálható, ami befelé szív, így a szúnyogoknak elég csak a készülék közelében elrepülniük, a sorsuk máris megpecsételődött. Mondjuk ők egy fokkal jobban járnak bajtársaiknál, hiszen az áramütést megússzák, de kiszabadulni nem fognak a börtönükből. Beépített akkumulátorral rendelkezik, így nem kell folyamatosan a konnektoron lógnia a működéshez, a gyártó által megadott adatok alapján, a 2000 mAh kapacitású aksi segítségével 6 órás szolgálatot teljesít.

A multifunkciós szúnyogcsapda is egy igen aktuális termék, és most 11 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért elhozható a Banggoodról a Crazy Thursday-nek köszönhetően.

A 14. Crazy Thursday egész ütősre sikeredett 5

Forrás: Banggood.com

Focipálya járóka

Ez egy igen menő kínai termék, aminek a gyerekek és a felnőttek is örülnek. Egy nagyméretű, 190x129x66 centiméteres járóka, aminek a vázát rozsdamentes acélrudak adják, közöttük pedig oxford szövet és hálós anyag van. Található rajta egy kicipzárazható ajtó is a nagyobb gyerekek számára, a két végében pedig egy focikapu és egy kosárpalánk. A nagyméretű járókában van bőven helye egy kúszó kisbabának, de egy nagyobb gyerek is szívesen eljátszik benne.

A Crazy Thursday alkalmából igen jó áron rendelhető, 15 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül ingyenes, EU raktáras szállítással.

A 14. Crazy Thursday egész ütősre sikeredett 6

Forrás: Banggood.com

Riwa hajvágógép

A hajnyíró egy olyan befektetés, ami nagyon gyorsan visszatermeli az árát, gyakorlatilag 2-3 fodrászati alkalom kihagyásával már a pénzünknél is vagyunk. A Riwa gép egy vezeték nélküli variáns, ami egy töltéssel nagyjából három órán keresztül tud folyamatosan működni. A töltöttségi szintet 20% pontossággal ki is jelzi, így nem ér váratlanul a lemerülés. Adnak hozzá négy távtartó fésűt, a magasság finomhangolása pedig négy lépcsőben állítható. Kétféle sebességi fokozata is van, erősebb haj esetében érdemes kicsit feljebb csavarni a kakaót.

A géphez adnak egy USB-s töltőkábelt, egy fésűt, az említett távtartókat, egy kis tisztítókefét, hordozótáskát és még egy hajvágó köpenyt is. A szett a Crazy Thursday-en mindössze 11 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, ingyenes házhozszállítással.

A 14. Crazy Thursday egész ütősre sikeredett 7

Forrás: Banggood.com

Négyzetes mennyezeti lámpa

A négyzetalakú mennyezeti lámpa mérete 24x24x6 centiméter, a dizájnja elég hétköznapi, de az oldala enyhén hullámos, ami ad neki egy karaktert. 2200 lumen fényerőre képes, és ezt 40 darab LED-del hozza össze, a teljesítménye 24 watt, a színhőmérséklete pedig 6000 kelvin. Egy teljesen átlagos LED-es lámpa, viszont nagyon kedvező az ára a fényerejéhez képest.

A Crazy Thursday alkalmából mindössze 7800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg lehet vásárolni, és ennyiért kapunk egy modern világítótestet és még csavarokat és tipliket is a felszereléshez.

hirdetés