hirdetés

3D nyomtató kisokos, két remek áron kapható termékkel

Longer3D termékekkel illusztrálva

hír
3D nyomtató kisokos, két remek áron kapható termékkel 1

Forrás: Longer3d.com

írta: Norbi
2022-08-05

Már többször írtunk nektek 3D nyomtatókról, de nem biztos, hogy mindenki tisztában van, hogy milyen fajtái vannak ezeknek, mi a működési elvük, így gondoltuk egy kicsit tisztába tesszük a dolgokat. Azt bizonyára sokan tudjátok, hogy mint a papíros nyomtatóknál itt is legalább két nagy csoportot különböztetünk meg. De itt nem lézeres és tintasugaras, hanem filamentet, vagy fényérzékeny folyékony gyantát használó készülékek léteznek. Hogy ne csak elméleti legyen az értekezés, így hoztunk nektek két példát is, amit most ráadásul kedvező áron szerezhettek be, ha kedvet kaptatok a 3D nyomtatáshoz.

A cég termékei egy 2000 négyzetméteres üzemben készülnek, ahol több mint 100 alkalmazott szorgoskodik. 13 raktárral rendelkeznek, köztük Európában is több lerakatuk van annak érdekében, hogy az oldalon leadott rendeléseket minél hamarabb és garantáltan áfamentesen kapjátok kézhez. 

 

Longer Orange 30

A Longer Orange 30 a második típusba, az SLA technológiát használó készülékek közé tartozik. A nyomtatási területe 12×6,8×17 centiméter, szóval ekkora lehet a legnagyobb általa kreált tárgy, tehát elmondható, hogy inkább otthoni, hobbi célokra alkalmas. Súlya 8,5 kg, mérete 20x20x39 centiméter, így simán elfér a számítógép mellett az íróasztalon. Felszerelték egy 2,8 colos LCD kijelzővel is, amin beállításokat eszközölhettek, indíthatjátok a munkákat, illetve nyomon követhetitek a haladást. A rétegeket a fejlett technológiájának köszönhetően gyorsabban építi fel, mint a társai, és gyorsabban is hűti ki. A biztonságra is nagy hangsúlyt fektettek a megalkotásánál, ha túlmelegedést észlel, azt egyből jelzi is felétek. Nyomtatni egy pendrive-ról is tudtok a rajta található USB csatlakozó segítségével.

A termék ára, a mostani akcióban 58 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., és ebben az árban már a szállítás és az áfa is benne van, a termék pedig a cég európai raktárából érkezik. Ha esetleg nagyobb, részletgazdagabb darabokat nyomtatnátok, elérhető belőle a 4K változat, ennek ára picit zsebbenyúlósabb, 156 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).. A cég oldalán kiegészítőket is tudtok rendelni, többek között a Longer saját resinjét is.

Longer LK5 Pro

A cég a filamentet használó 3D nyomtatók gyártásában is otthon van, ennek ékes példája a Longer LK5 Pro, aminek nyomtatási mérete 30x30x40 cm, ez 3D nyomtatós berkekben elég nagynak számít, használatával már méretesebb tárgyak is kinyomtathatók. Összeszerelése egyszerű, megérkezésekor már 90%-ban összerakott, onnan már csak pár lépés, és használható is a masina, és ehhez természetesen a gyártó minden szükséges eszközt mellékel. A nyomtatás nagyon halk, szinte nem is lehet hallani, ha dolgozik a gép, és vásárolhattok hozzá további opcionális kiegészítőket is. A készülék része egy 4,3 colos érintőképernyős kijelző, amin leolvasható az összes szükséges információ, illetve beállítások is eszközölhetők rajta.

A 3D modelleket többféle szoftverrel is kinyomtathatjátok, például Curával vagy a Repetier Hosttal. Mindkét program ingyenesen letölthető a linkeken keresztül, ezek szedik szét a modellt szeletekre, és tervezik meg a nyomtató mozgását. Ráadásul, ha valamiért meg kell szakítanotok a nyomtatást, és utána rányomtok a folytatásra, akkor ugyanott veszi fel a munkát, ahol abbahagyta.

A Longer LK5 Pro ára most nagyon kedvező, ha a Longer3D webshopján keresztül vásároljátok meg. Rendeléskor érdemes használni az LK5PRO$30  kuponkódot, mert így egészen pontosan 117 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell csak fizetnetek érte. A terméket európai raktárból küldik, a szállítás ingyenes, és ebben az árban már az áfa is benne van, így semmilyen más költséggel nem kell számolni. Ráadásul rengeteget spórolhattok, ha a egyből a kiegészítők között megtalálható PLA filamenttel együtt rendelitek a nyomtatót, ugyanis ha egyszerre 3 kg-ot is vásároltok a nyomtató mellé, akkor csak 147 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell fizetnetek a csomagért, ami 49 dollárnyi megtakarítást jelent.

hirdetés