hirdetés

3D nyomtató dömping a Wiibuyingon

Creality, Artillery és FLSUN gépeket akcióztak le

hír
3D nyomtató dömping a Wiibuyingon 1
írta: Atika
2021-09-03

A 3D nyomtatók nagyon sokoldalú szerkezetek, ugyanis rengeteg tervünkből kész terméket állíthatunk elő a segítségükkel, legyen szó akár valamilyen alkatrészről, esetleg egyedi kiegészítőről. Ha nem csak saját magunk szórakoztatására használnánk, az is megoldható, ugyanis nagy az igény egyedi, 3D nyomtatott dolgokra, amelyeket jó haszonnal értékesíthetünk. Éppen ezen okok miatt remek alkalom körülnézni a Wiibuying kínálatában, ugyanis rengeteg 3D printert akcióztak le, ráadásul vannak köztük igen érdekes vagy éppen közkedvelt modellek.

További Creality 3D nyomtatók, szintén lengyel raktárból (így ezekre sem kell áfát fizetni):

KépTermék neveKuponkódÁr
Creality Ender 3 V2WIIV2ENDER73 000 Ft
Creality Ender 3 MaxWIIMAXENDER90 600 Ft
Creality Ender 5 ProWIIPROENDER105 300 Ft

FLSUN 3D nyomtatók

Az FLSUN nyomtatói nem a megszokott négyszögletű munkterületen dolgoznak, emiatt a kialakításuk is nagyban eltér, ami a szemnek sokkal kellemesebb, kevésbé indusztriális dizájnt eredményezett. Az FLSUN Q5 nyomtató kerek asztala 200 mm átmérőjű, amin maximum 200 mm magas munkadarabok készíthetők el. Az elbűvölő dizájn ráadásul könnyű összeszerelhetőséggel párosul, csak néhány csavart és csatlakozót kell a helyére tenni az első nyomtatás előtt.

Az érintőkijelzőről is vezérelhető 3D nyomtató titán extrúdert kapott, amivel a flexibilis filamentek sem okoznak neki gondot, ráadásul akár 270 °C-os hőmérsékletre is felhevíthető a fej, így szinte bármilyen anyaggal egyszerű a nyomtatás. Az Ender 3-hoz hasonlóan a FLSUN Q5 is képes folytatni a nyomtatást egy véletlen kikapcsolás után, így nem vész kárba több órás munka akkor sem, ha közbejön egy áramszünet. A léptetőmotor vezérlő passzív hűtést kapott, így hangtalanul teszi a dolgát, ráadásul bármikor egyszerűen cserélhető.

Az FLSUN Q5 ára erényei ellenére sem szállt el. A PLANETEQ5 kuponkóddal 70 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetjük meg, ráadásul német raktárból szállítják, így gyorsan és extra költségektől mentesen érkezik meg.

Artillery Sidewinder X2 3D nyomtató

Az Artillery Sidewinder X2 a gyártó nemrégiben megjelent modellje, ami az X1 nevű előző generációs gépet váltja. Ez már egy árban és minőségben is magasabb kategóriát képviselő 3D nyomtató. A Sidewinder X2 saját fejlesztésű 32 bites alaplapot kapott, hogy kiszolgálja mindenki igényeit. A két perc alatt 110 fokra hevíthető, automata szintezésű, edzett üveg asztal 300×300 mm-es, miközben akár 400 mm magas munkadarab is nyomtatható rajta. Az ultracsendes léptetőmotor vezérlőnek hála rendkívül halkan dolgozik, ráadásul az előzőkhez hasonlóan képes folytatni a nyomtatást áramkimaradás vagy a filament elfogyása után ott, ahol abbahagyta.

A tökéletes nyomtatási élmény és minőség érdekében felszerelték az X2-t filament kifutás érzékelővel, és szabadalmaztatott mozgató mechanikát kapott, ami stabilan tartja a nyomtatófejet. A gép összeszereléséhez minden szerszámot és kiegészítőt mellékelnek.

Az Artillery Sidewinder X2 inkább a haladó ismeretekkel rendelkező 3D nyomtató fanoknak lehet jó vásár, ők minden bizonnyal ki tudják használni a nagyobb munkaterületet és az egyéb extrákat. A WII3DASX2 kuponkóddal 129 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért szerezhető be ez a nyomtató, és ezt is EU raktárból küldik, így semmilyen további költségre nem kell számítani.

hirdetés