hirdetés

7 éves lett a Xiaomishop

Szülinaphoz olcsó árak dukálnak

hír
7 éves lett a Xiaomishop 1
írta: Don Kartács
2021-01-25

Már 7 éve űzi az ipart a Xiaomishop. Ez egyben azt is jelenti, hogy a nagy nap alkalmából alacsonyabb árakkal és kuponnal is kedveskednek vásárlóiknak, így minden terméküket olcsóbban tudjátok megvásárolni, mint eddig. Természetesen a szokásos feltételek is élnek, a legtöbbre 2 év garanciát vállalnak, magyarnyelvű számlát kaptok, segít az ügyfélszolgálat, és persze sokkal gyorsabban hozzájuthattok a cuccokhoz, mint külföldről. Érdemes a spéci csomagokat is figyelni, mint például a Mi 10T és 10T Pro esetében, ahol a telefon mellé 6 hónap kijelzőcsere és egy fotónyomtató is jár.

Xiaomioshop akciódömping

Ahogyan a Joy és a Glamour napokon is volt, ismét van egy külön aloldal a kedvezményesen elérhető termékekhez, tehát érdemes innen indítani a vadászatot. A linken elérhető cuccok ára mindenhol hetesekre végződik, ami önmagában jelent valamekkora árelőnyt a korábbiakhoz képest, erre jön rá a további 7%-os kedvezményt biztosító HBDXS7 kupon. Értelemszerűen itt is akkor jártok a legjobban, ha egy drágább készüléket vásároltok, például a telefonok, a robotporszívók árán nagyobb forintosított kedvezményt lehet elérni a két fenti olcsósító módszer segítségével.

Kiemeltem néhány terméket, ami vagy valamiért érdekesek, vagy nagyobbat lehet rajtuk szakítani, de persze ez titeket ne gátoljon meg abban, hogy szabadon bóklásszatok az oldalon. Fontos, hogy a HBDXS7 kupon minden termékre működik, nemcsak a kiemeltekre. Vagyis akár vadonatúj cuccokra is rátehetitek, mint például az Amazfit GTR 2-re, amiről még tesztet sem találtam itthon, de ami késik, nem múlik.

Xiaomi Roborock S6 MaxV

Ha lenne Top 3 lista, akkor ez a tétel lenne a plusz egy a végén. Az S6 MaxV-t is teszteltük, egy igazi csúcskészülék, ami mesterséges intelligencia – Reactive AI – segítségével ismer fel tárgyakat, számolja ki hozzájuk képest a takarítási útvonalat, mindezt a beépített szenzorarmada segítségével. Mondanom sem kell, hogy szinte minden paraméterében veri az összes konkurenst és az előző modelleket is, kezel többszintes házakat, a térképet telerakhatjátok no-mop és no-go zónákkal, virtuális falakkal és hasonlókkal.

Képes 180 percen keresztül melózni,

lefed 240 négyzetmétert, de a víztartályában is 200 négyzetméterre elegendő folyadék van, ha feltörölni szeretnétek vele. Olyan extrákat már meg sem kell említenem, mint az éjjellátás, a terület szobákra bontása, audio kommunikáció, és még egy csomó minden más, tényleg a legek legje. Az ára is ilyen, nemrég még 260 000 Ft-ot kértek érte, eddig. A hét százalékos HBDXS7  kuponnal némileg jutányosabb, 211 000 Ft-ért lehet a tietek, és a magas ár miatt itt már azért szemmel látható kedvezmény keletkezik. Aki a non plus ultrát keresi, ezt vigye haza.

Xiaomi Mi Electric Scooter Essential verzió

Szinte már minden elektromos rollerét teszteltük a Xiaominak, és mindhárom új modelljükre elmondható, hogy szintet léptek minőség és összerakottság terén. A típusaik között csak az a különbség, hogy egy picit mindig variálnak a műszaki paramétereken, kicsit messzebbre megy, kicsit gyorsabb, és így tovább. Az aki viszont folyamatos ingázást valósít meg, és sokáig tartózkodik közben egy helyen – pl. a munkahelyén – ahol tölteni is lehet a játművet, annak a legkisebb modell is bőven jó lehet.

Amikor teszteltük az Essentialt, akkor még 135 000 Ft-ot kértek érte, viszont lekuponozva a HBDXS7  kóddal, már csak 109 500 Ft. Ez teljes mértékben összemérhető egy BKV bérlet árával, ráadásul jön a tavasz, lehet menni csapatni vele, ami sokkal nagyobb móka, mint egy 20 éves dízel buszon ülni. Aki a bővebb műszaki paraméterekre kíváncsi, az olvassa el a tesztet, de dióhéjban: remek minőség, elég jó app, tárcsafék, és egy átlagos felnőtt férfi alatt körül-belül 16 kilométeres hatótáv, ezt tudja az Essential. Aki ennél izmosabb gépet szeretne, az az Mi Electric Scooter 1S-t vagy a Pro 2-t nézze meg.

Amazfit GTR 2 

A GTR 2 követi az elődje formavilágát, tehát hasonlítani akar egy hagyományos karórára, ennek megfelelően kerek kialakítású. A kijelzője 1,39 inch-es AMOLED panel, 454×454 pixel felbontással. Mindent tud, amit az elődje, sőt, még annál is többet. Tizenkétféle sportolási módot ismer és természetesen beépített GPS is van benne. A pulzusmérő szenzor sokat fejlődött, és immár véroxigén szintet is tud mérni, illetve figyelmeztet, ha abnormális értékeket mér – á la Apple Watch -, így kiszűrhető egy esetleges szívritmuszavar is.

Az értesítés kijelzése nem változott, viszont fel tudjuk venni a hívásokat vele, mert beépített mikrofonnal és hangszóróval szerelték fel. 5 ATM vízállósággal rendelkezik, simán használható úszáshoz is, biztosan nem fog a víztől tönkremenni. Az órát 471 mAh-s akkumulátorral szerelték fel, ezzel pedig 14 napot bír normál felhasználás esetén, de még folyamatos sportolással – bekapcsolt GPS-szel – is kihúz 48 órát, ami brutálisan jó érték. Végre ebbe a modellbe is bekerült a szabadon felhasználható tárhely, ahova zenéket tölthetünk fel, és azt lejátszhatjuk Bluetooth fülesen keresztül, vagyis függetleníteni lehet a mobilunktól a sportkütyüt. Nekünk, magyaroknak elég rossz hír, hogy támogatja az Amazon Alexa-t és az NFC fizetést, de természetesen nem azért, mert nem örülünk ezeknek a funkcióknak, hanem mert ezek magyar viszonylatban sajnos nem használhatók. Mivel egy teljesen új termékről van szó, az ára egyelőre elég húzós, még a HBDXS7 kóddal is 65 000 Ft-ot kérnek érte, de a tudása és a kinézete miatt azért ez nem teljesen elrugaszkodott ár.

hirdetés