hirdetés

Xiaomi okosventilátor a hőség ellen, jó áron, EU raktárból

hír
Xiaomi okosventilátor a hőség ellen, jó áron, EU raktárból 1
írta: SonkaMod
2021-06-30

Amikor beüt a nyár, akkor mindig nagy slágertermékké válik a hagyományos állóventilátor. A nagyáruházak polcait roskadásig feltöltik az olcsó, hulladék, egynyári darabokkal, a felhasználók pedig rájuk repülnek, mert nyilván mindenki rögtön akar venni egy ilyet, pedig jobban tennék, ha kicsit körbenéznének előtte kicsit az interneten. Kínából most lehet Xiaomi ventilátort kapni elképesztően jó áron, ami jó minőségű és még okos is, így ezzel mindenképp sokkal jobban járhatunk.

Az okostelefonos vezérlés miatt távolról vezérelhető az eszköz és a Mi Home appnak köszönhetően okosotthonba illeszthető. Lehet időzíteni, hogy mikor kapcsoljon ki- és be, valamint, hogy mennyi idő után kapcsoljon ki. Be tudjuk állítani három lépcsőben a fújási fokozatot, és van benne egy úgynevezett ’natural breeze’ mód, amikor csak könnyed szellőt fúj, ami hasonlít a valódi szélre. Ebben a módban könnyű mellette aludni is, főleg, hogy elég alacsony a zajszintje, mindössze 38 decibel. A feje 90 fokos szögben tud forogni, és 30 fokos szögben lehet le- és felpozicionálni.

A Xiaomi MI Smart Standing Fan 2 Lite egy sokkal előremutatóbb eszköz, mint az itthon kapható olcsó gagyiságok, és nem is sokkal drágább náluk. Aliexpressről most mindössze 15 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg lehet rendelni egy 10$-os store kuponnal és az AEKOLJUN7 kuponkóddal, a szállítás pedig teljesen ingyen jár hozzá. Már javában tombol a meleg, így ezt már ventilátor nélkül kell túlélni, de a kütyüt 7 munkanapon belül kiszállítják EU raktárból, így a következő hőhullámot már a Xiaomi okoskütyüjével tudjuk átvészelni.

hirdetés