hirdetés

Vadonatúj légtisztítót mutatott be a BlitzWolf

hír
Vadonatúj légtisztítót mutatott be a BlitzWolf 1
írta: hajas
2021-11-25

A BlitzWolf nemrég vezette be a BlitzHome almárkáját, ami az otthoni elektronikus berendezéseket, mint például a fritőzöket, kávéfőzőket, légtisztítókat öleli fel. A vadonatúj BH-AP1C utóbbi kategóriába tartozik, ami gyakorlatilag a BW-AP1 olcsósított kiadása. Az újdonságot 26 800 forintért rendelhetitek meg a Banggood cseh raktárából.

A BlitzHome BW-AP1C letisztult formavilággal rendelkezik, így minden lakásban jól mutat. 23,8×41 centiméteres méreteinek köszönhetően bárhol elfér, akár még az íróasztalon is, de könnyű mozgatni is, hiszen csupán 3,3 kilogrammot nyom. Több fokozatban tud üzemelni, maximumra kapcsolva óránként 220 köbméter levegőt képes megtisztítani, ami a gyártó szerint 24-30 négyzetméteres területre elegendő. A tetején található érintőpanel segítségével tudjátok vezérelni, ahol akár időzíteni is tudjátok 1, 2, 4 vagy 8 órára, de itt találjátok a szűrő cseréjére figyelmeztető piktogramot is. 2 az 1-ben szűrővel vértezték fel, az első rétege a nagyobb szennyeződéseket, mint például az állatszőrt köti meg, míg a HEPA filter a legapróbb port és az allergéneket távolítja el a levegőből.

A készüléket most fantasztikus áron tudjátok megvásárolni, a BGHW139 kuponkóddal mindössze 26 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetnetek, a szállításért pedig egy fillért sem kérnek. Csehországból küldik, így néhány napon belül kézbesítik a terméket, ráadásul semmilyen többletköltséggel nem kell számolnotok.

hirdetés