hirdetés

Ütős mini hangszóró rendelhető az Anker műhelyéből

hír
Ütős mini hangszóró rendelhető az Anker műhelyéből 1
írta: SonkaMod
2021-11-03

Az Anker cuccai nem is olyan régen még nem voltak a Banggoodon elérhetők, csak és kizárólag az Aliexpressen jutottunk hozzájuk. Most már pár cuccuk listázott a Banggoodon is, többek között a Soundcore Mini 3 Pro is, ami még a hivatalos Ali shopból sem rendelhető jelenleg. Az ünnepi akcióknak köszönhetően ez a remek kisméretű Bluetooth hangszóró nagyon jó áron rendelhető.

A Soundcore cuccok nagyon nagy erőssége, hogy támogatja egy rakás termékük a PartyCast-ot. Ez azt jelenti, hogy száznál is több hangszóró összeköthető, és tudnak egyszerre szólni. De nemcsak a pontosan ugyanolyan hangszórók, hanem az összes PartyCast támogatással rendelkező Anker hangszóró, mint például a Flare 2 vagy a Soundcore 3.

A Soundocre Mini 3 Pro egyelőre nem is kapható a hivatalos Anker boltban, de pár Aliexpress shop árulja, jellemzően 18-19 000 forintba kerül. A Banggoodon most nagyon jó akcióban rendelhető, és bár a szállítás elég drága rá, így is jó áron megrendelhetjük. A BGa38e3b kuponkódot használhatjuk fel rá, így a szállítással együtt 15 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet megrendelni. Áfaköltséggel már nem kell számolni, így ez a végösszeg nagyon is kecsegtető erre a mini hangszóróra.

hirdetés