hirdetés

Sosem volt még ilyen olcsó a Deerma gőztisztítója

hír
Sosem volt még ilyen olcsó a Deerma gőztisztítója 1
írta: hajas
2021-11-14

A Deerma DEM-ZQ800 egy rendkívül sokoldalú gőztisztító. A forró gőz eltávolítja többek közt a vízkőlerakódásokat, a különböző foltokat, és persze a magas hőmérsékletnek köszönhetően a baktériumokat és vírusokat is száműzhetitek a lakásotokból. Most eszméletlenül jó áron rendelhetitek meg a Banggood cseh raktárából.

Egyre népszerűbbek hazánkban is a gőztisztítók, ami nem véletlen, hiszen a segítségükkel rendkívül hatékonyan lehet takarítani. A Deerma DEM-ZQ610 egy rendkívül sokoldalú gőztisztító, hiszen akár egykezes kézigőzölőként, valamint gőzölős felmosóként is használható. A gép 1550 wattos teljesítménnyel rendelkezik. A folyadékot a 300 milliliteres tartályába önthetitek, ami a vizet 150 Celsius-fokos gőz formájában pumpálja ki magból. Ezzel nemcsak a lerakódások tűnnek el, hanem a felület steril is lesz. A gőz kibocsátása három lépcsőben állítható, ebből a legmagasabb 24 gramm/perc. A szerkezet 5 méteres tápkábellel rendelkezik és konnektorból nyeri az energiát.

A kiegészítők sora szinte végtelen: a dobozban találtok padlótakarítót, párnás fejet, kefés fejet, fúvókát és még egy ablaktisztító is a csomag része, vagyis a padlótól kezdve, a zuhanyzókon át mindent (is) tisztává varázsolhattok, és a legjobb az egészben, hogy semmiféle vegyszert nem kell használnotok, amivel amellett, hogy jelentős összegeket spóroltok meg, még a környezeteteket is védhetitek. Ajánlott desztillált vizet használni, hiszen így elkerülhetitek a vízkőlerakódást.

Ha ti is szeretnétek egy ilyen készüléket, akkor most rendkívül jó áron, mindössze 34 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg a kütyüt a Banggood cseh raktárából, ráadásul ez az összeg már tartalmazza a szállítási díjat is.

hirdetés