hirdetés

Soha nem látott alacsony áron vihető az Amazfit GTS

hír
Soha nem látott alacsony áron vihető az Amazfit GTS 1
írta: SonkaMod
2021-05-20

Úgy látszik, hogy a régebbi generációs Amazfit óráknak már lassan leáldozik a piaca, a Banggood pedig még elsózza a maradék raktárkészleteit ezekből. A tegnapi napon a T-Rex-ről adtunk hírt, ami elképesztően alacsony áron megvásárolható, ma pedig az Amazfit GTS-re kaptunk egy olyan kupont, amivel olyan kedvező összegért rendelhető, hogy sem Aliexpress szülinapkor, sem 11.11-kor, sem pedig Black Friday-kor nem volt ennyire olcsó.

14-féle sportolási módot támogat, ami már az átlagembernek biztosan elég és mivel 5 ATM vízállósággal rendelkezik, így ebben az úszás is benne van. Beépített GPS-szel rendelkezik, tehát az edzéseink pontos útvonalát és sebességadatait is láthatjuk. A Zepp alkalmazással szinkronizálható az óra, abban látunk minden lényeges információt mind a kütyüről, mind pedig az aktivitásainkról.

Az Amazfit GTS kicsit több, mint egy éves modell és már kijött a második szériája, így nem is csoda, hogy az ára jócskán esett. Eleinte még 45 000 forintba került, most viszont a Banggoodról már rendelhető 22 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, szállítási költséggel együtt a BG7cd247 kuponkód segítségével. Ennyire olcsó még sosem volt.

hirdetés