hirdetés

Rekordalacsony áron kapható a Viomi A9

hír
Rekordalacsony áron kapható a Viomi A9 1
írta: hajas
2021-11-11

A tavalyi év során mutatkozott be a nagyvilág előtt a Viomi A9, ami azóta is a gyártó egyik legjobb sikerterméke. Kedvező árához képest remek specifikációkkal rendelkezik, így nem csoda, hogy a mai napig rengeteg vásárló választja. A 11.11-es leárazásnak köszönhetően most az eddigi legjobb áron rendelhetitek meg a Geekbuyingról.

A Viomi A9 a mai napig hatalmas népszerűségnek örvend, ami nem is csoda, hiszen az árához képest kiváló képességekkel rendelkezik. 23 000 pascalos szívóerővel falja föl az útjába kerülő porcicákat, melyeket a könnyen üríthető, 0,4 literes portartályába gyűjt össze. Egy töltéssel akár 1 órán keresztül is takaríthattok vele, ez pedig bőven elegendő egy közepes méretű lakás kitakarításához. Az akkuja néhány mozdulattal kivehető, így nem kell az egész porszívót a konnektor mellé vinnetek töltéskor, ráadásul a töltöttségét LED fények mutatják, így könnyen ellenőrizhetitek, hogy még mennyi szufla van benne.

A gyártó összesen négy darab szívófejet mellékel a készülékhez, egész pontosan egy atkaeltávolítót, egy padlótisztítót, valamint két különböző kefés szűkítőfejet is találtok a dobozában. A padlótisztítófejre LED világítást szereltek, ami nagyon jól fog jönni, ha sötét helyeken, például az ágy alatt takarítotok. A szűrőrendszere 5 lépcsőből áll, aminek az utolsó eleme a HEPA filter, ami még a legapróbb porszemeket is megköti.

Ha vásárlás előtt beírjátok a megfelelő mezőbe a 21GKB11SA2 kuponkódot, akkor eszméletlen jó áron, mindössze 41 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megrendelni a készüléket a Geekbuying európai raktárából, ingyenes szállítással, további költségekkel pedig már nem kell számolnotok. 

hirdetés