hirdetés

Pontosan időzíthetjük a kerti locsolót egy kínai kütyüvel

hír
Pontosan időzíthetjük a kerti locsolót egy kínai kütyüvel 1
írta: SonkaMod
2021-08-18

A jól kiépített kertekhez olyan öntözőrendszert is telepítenek, amit lehet programozni és akárhogy időzíteni. Igen ám, csak ilyen kert nem mindenhol van, legalábbis ilyen locsolórendszer semmiképp. Viszonylag olcsón mégis kihozható egy kis barkácsolással, mert a különféle locsolók széles választéka elérhető, a kínai kerti csap időzítővel pedig teljesen beidőzíthetjük a rendszerünket.

Két darab ceruzaelemmel működik, amiket elméletileg fél évente kell csak cserélni. IP65 vízállóságának köszönhetően nyugodtan kint lehet a szabadban, az eső sem fog megártani a kütyünek.

Az itthon kapható hasonló tudású eszközök sok esetben több tízezer forintba kerülnek. Banggoodról rendelve az időzítőt a BGb91a23 kuponkóddal már mindössze 6900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet rendelni. Ennyit, és még egy oszcillátoros öntöző árát érdemes rákölteni a locsolásra, így nem kell mindig áthívni a szomszédot, hogy locsoljon, ha éppen nem vagyunk otthon.

hirdetés