hirdetés

Off-road távirányítós autó akció hozza a karácsony előszelét

hír
Off-road távirányítós autó akció hozza a karácsony előszelét 1
írta: SonkaMod
2021-10-11

Lassan elérjük október közepét, amikor kicsit rozsdásan, de elkezdenek beindulni a kínai marketingesek, és elkezdik az arcunkba tolni a karácsonyi leárazásokat. Ránk vár egy csomó jó esemény, mint a 11.11, Black Friday vagy éppenséggel a Cyber Monday. A Banggood gépezete is lassan beindul, és az Eachine EAT12 RC autó leárazása is talán már ezt mutatja. Ezt az RC autót most közel féláron rendelhetjük meg.

A felfüggesztése ugyan abszolút kezdő RC autós jellegű, de azért már lehetővé teszi, hogy menjünk vele keményebb terepen is. Önmagához képest hatalmas gumikerekeivel szépen átküzdi magát az akadályokon, akár kisebb pocsolyákon is át tud menni, mert vízálló.

A szett tartalmazza az autót, távirányítót, két aksit, töltőt és egy mini csavarhúzót a szereléshez. A modell egy belépőszintű RC járgány, ennek megfelelő árazással. Lehet kapni Ebay-en, Aliexpressen és Banggoodon is, jellemzően 10 000 forint környékén. A Banggood ebből most éppen kivétel, mert ők mindenféle kupon nélkül, villámakcióban odaadják 5500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért. Ebben pedig a szállítási költség is benne van, és Spanyolországból küldik a kocsit, teljesen áfamentesen. Ez talán már a karácsony előszele, hiszen ennyiért egy ilyen off-road RC autó nagyon jó ajándék lehet a gyerekeknek.

hirdetés