hirdetés

Langfeite L8S roller – Ha még több kakaó kell

hír
Langfeite L8S roller – Ha még több kakaó kell 1
írta: Don Kartács
2021-11-20

Ma már írtunk nektek a Bezior S1 rollerről, ami egy 1000 W-os járgány, de ha még ez sem lenne elég, akkor itt a LangfeiteL8S, ami 2*800 W-os teljesítménnyel trónol rá a korábbi konkurensre. A végsebessége 45 km/óra, így még éppen becsusszan a segédmotoros kerékpárok kategóriájába, a hatótávja pedig papíron 55 kilométer. Két hete írtunk már róla, akkor még 245 000 Ft-ra tartották, azóta az inkább szörnyetegnek, mint rollernek nevezhető járműért már csak a 237 000 forintot kérnek a BGL8S20869 kuponkóddal. A rollert EU raktárból küldik, az ára pedig már tartalmazza a szállítást is.

Langfeite L8S roller – Hegylakó

Se szeri, se száma a durvábbnál durvább rollereknek a piacon. A durvasághoz viszont általában igencsak combos ár tartozik, de úgy tűnik, hogy a 11.11-es őrület miatt a Langfeite L8S nem nem tartozik ezek közé. A képlet a nagyobb rollereknél eléggé tipikus, kb. ugyanaz a váz, egy vagy két agymotor, és 1000 W+ teljesítmény, hogy legyen, ami megmozdítja a 27-30 kilós testet, meg a rajta álló személyt, ezek a járművek ugyanis 120-150 kilóig terhelhetők.

A Langfeite L8S a terhelhetőségi skála felső részén áll a maga 150 kilós értékével,

vagyis igazán „nagy formátumú” tulajdonosokat is meg tud mozdítani, ráadásul a kormánya is állítható. A két elektromotor 2×800 W-os, és az ilyen rendszerek külön-külön is kapcsolhatók, aminek nemcsak azért van értelme, mert így szabályozható a teljesítmény, hanem mert nem egy nagy motor gyilkolja a vezérlőt. Két kérdés szokott lenni, milyen a lecsukó mechanika, a másik pedig hogy a lengéscsillapítók meddig bírják. A duális spirálrugók szimpla variánsaival volt korábban probléma, de majd az idő eldönti, meddig bírják ezek a szerkezetek. A 20 Ah-s akkumulátor majdnem az Eleglide D1 Master saját akkujának – 22 Ah- kapacitásával egyezik, ez a gyakorlatban olyan 45 kilométeres hatótávot fog kitenni.

Az viszont nem kérdés, hogy ennyiért ez a roller olcsó. Nézzünk néhány konkurenst hasonló, 10 colos kerékmérettel. A Bezior S1 1000 W-os, és más a váza, viszont csak 205 000 Ft, míg az Eleglide D1 Master esetében nagyon hasonló a váz, és azt is duális motorokkal szerelik, viszont csak 1000 W-os, illetve az egy 300 000 Ft-nál is drágább elektromos jármű. Vagyis a Langfeite L8S szépen betagozódik a kettő közé, és ez a legizmosabb is, így a BGL8S20869 kuponkóddal elérhető 237 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). nem tűnik soknak, főleg, hogy EU raktárból küldik.

hirdetés