hirdetés

Kegyetlenül erős zseblámpát mutatott be a Nextool

hír
Kegyetlenül erős zseblámpát mutatott be a Nextool 1

Forrás: Banggood.com

SonkaMod
írta: SonkaMod
2022-07-21

A mindenki által nagyon kedvelt Nextool kijött egy új modellel, ami biztosan nem a kicserkész felhasználótábort célozza meg. Az új üdvöske nem is zseblámpa, inkább már egy kézireflektor, aminek brutálisan nagy a fényereje, és már szabad szemmel is jól látható az árcímkéje. Még kedvezménnyel is majdnem 30 000 forintba kerül, cserébe viszont átmorzézhatunk vele a holdra.

Ez a lámpa inkább munkaeszköz, mint egy sima hobbilámpa. Mivel nagy, adnak hozzá egy vállpántot is, amivel kényelmesen hordozhatjuk. Ha túrázunk, járjuk a természetet, akkor egy ilyen lámpa valószínűleg túlzás, talán egy éjjeliőrnek vagy biztonsági őrnek sokkal inkább fontos egy ilyen, és számukra valószínűleg kell is ez a brutális fényerő.

Banggoodon akciósan megvásárolható, de így sem olcsó mulatság. A BGHU2346  kuponkóddal nagyjából 28 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, ami nem egy alacsony ár, de ez az új modell egyelőre bárhol máshol még drágább, jellemzően 30 000 forint felett árulják őket.

hirdetés