hirdetés

Kedvező áron vihető a közkedvelt BlitzWolf BW-FYE7 füles

hír
Kedvező áron vihető a közkedvelt BlitzWolf BW-FYE7 füles 1
írta: molcsa
2021-11-26

A BlitzWolf BW-FYE7 egy nagyon kedvelt Bluetooth-os TWS fülhallgató, jómagam is ezt koptatom több mint 2 éve, és máig semmi baja. Egy korrekt középkategóriás füles, jó hangzással, alaposan összerakva. Korábban 10-12 ezer Ft körül mozgott az ára, de most a Black Friday vásárban 8500-ért elvihető a BG982170 kuponkóddal. Kínai raktárból érkezik, de áfamentes, bármilyen szállítási móddal is rendelitek.

Megjelenésekor teszteltük is a BW-FYE7-et, véleményünket ide kattintva olvashatjátok. Azóta rengetegen választották ezt a típust, és megelégedéssel használják. Igazi középkategóriás füles, ami anyagminőségben és összerakásban is odateszi magát, és a hangzása is jó. A basszus mondjuk nekem kicsit kevés (bár Simon kolléga a tesztben pont, hogy sokallta), és lehetne közvetlenebb a hangzás, de ilyet inkább a 20+ ezres fülesektől kell elvárni, az árához képest kifejezetten jól szól az FYE7.

Normál nyomógomb van mindkét bogyón, ezekkel lehet bekapcsolni, párosítani, megállítani és elindítani a zenét, léptetni, hangosítani/halkítani és hívást fogadni. Akár egyesével is lehet őket használni kihangosítóként, a mikrofonok hangminősége is rendben van, de zajszűrést nem alkalmaz a füles, így zajos környezetben csak korlátozottan használható telefonálásra. Én futni is ezzel szoktam, sosem esett még ki a fülemből, és hosszú távon is kényelmes hordani.

A töltőbölcsőben egy 500 mAh-s akkumulátor húzódik meg, a fülesekben pedig egyenként 50 mAh-s. Egy töltéssel kb. 4 órán keresztül lehet vele zenét hallgatni, a tokjával együtt 14 órát bír – 2,5-szer újratöltve –, ez nem a legizmosabb a kategóriában, de nekem eddig mindig elég volt. A töltőbölcső egyébként LED-ekkel jelzi, hogy mennyi szufla van még benne. Én nagyon szeretem ezt a fülest, és nektek is bátran tudom ajánlani, ha nem akartok sokat költeni, de egy rendes minőségű hangkeltőt kerestek. A BG982170 kuponkóddal most 8500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihető a Banggoodon.

hirdetés