hirdetés

Extra minőség, alacsony ár, ez a BlitzWolf BW-ANC5

hír
Extra minőség, alacsony ár, ez a BlitzWolf BW-ANC5 1
írta: Don Kartács
2021-11-10

Bár a BlitzWolf neve már összefonódott a minőséggel, azért azt mindenki tudja, hogy ez nem azt jelenti, hogy minden termékük csodás ár/érték bajnok kütyü. A nagy részük tényleg az, de vannak azért ballépéseik, amik ráadásul nem is feltétlenül olcsók. Ennek szöges ellentéte a BW-ANC5, ami az eddig legjobban sikerült darab, de a teszt idején azért húztam a számat a 27 600 Ft-os vételárra. Ez azóta megváltozott, már csak 22 000 Ft-ot (70,18 USD) kérnek a cuccért, a BGANC52 kóddal és ebben az árban már a szállítás is benne van. El is indult az egérkurzorom a ‘buy now’ gomb felé.

Ráfordultunk az ünnepi időszakra, a Banggood pedig szépen szállítja számunkra a jobbnál jobb ajánlatokat. A BlitzWolf BW-ANC5 zajszűrős fejhallgató is megtalálható ezek között, amit nem is olyan régen teszteltünk, és nagyon tetszett nekünk. A fejhallgató első lényeges tulajdonsága, hogy bár a kinézete nem valami megkapó, a minősége viszont nagyon is az. Az összeszerelés példás, a felhasznált anyagoknál pedig nem tudnánk jobbat javasolni ebben az ársvában.

Alumínium vázas, a fülkagylókra simuló szilikongumi pedig rendkívül kényelmes, simán vetekszik a feljebb árazott Edifier modellekkel, csak azért nem ennyit kell kicsengetni. A csatlakozás alapvetően Bluetooth 5.0-n keresztül valósul meg, de nem kell feltétlenül vezeték nélkül használni, mert jack csatlakozója is van. Erre viszont nincs sok szükség, mert egy töltéssel 50 órányi zenét is meghallgathattok vele, a hatótávja pedig akkora, hogy három téglafalat is simán átvitt. Újratölteni gyorsan, Type-C porton keresztül lehet. Beépített zajszűréssel rendelkezik, ami aktív, tehát kioltja a környezet zajait, hogy jobban élvezhessük a zenehallgatást.

Ambient funkciót is tud, ilyenkor felveszi a külvilág zajait, és bekeveri a zene alá. Ez arra jó, hogy meghalljuk, ha beszélnek hozzánk, illetve a pöfékelő Ikarust is észrevesszük, így el tudunk előle ugrani. A BW-ANC5-ben kifejezetten jól sikerült a hatmikrofonos zajszűrés, a zene minőségét alig rontja, viszont a zajokat mégis szépen kioltja.

A készülék hangja egyébként is szép, élvezetesen lehet rajta zenét hallgatni és telefonálni is. Ha megnézzük, hogy egy valamirevaló ANC-s fejhallgató mennyibe kerül, akkor a BW-ANC5 nem is tűnik drágának. A teszt idején 27 600 Ft-ot kértek érte kuponnal, de az átlag ára 30 000 forint körül mozog, amennyit már nem mindenki engedhet meg magának, viszont a minőség magáért beszél. Érdemes elolvasni róla a tesztünket, ahol hosszabban is írtunk róla. Közvetlen ellenfele az Aliexpress sztárja, az Anker Q30, ami hasonló paraméterek mellett 28 000 Ft, szóval 6 rugóval – majdnem 30%-kal – drágább, viszont a dizájnja szebb.

Jelenleg az ünnepi időszakra tekintettel a Banggood remek akciót hirdetett rá, így a BGANC52 kuponkóddal már mindössze 22 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg tudjuk rendelni. Ez az összeg már tartalmazza a szállítási költséget is, áfát pedig nem kell rá pluszban fizetni. Ennyiért ez a fejhallgató kifejezetten jó vétel, hiszen az eredeti áráért cserébe sem volt rossznak mondható.

hirdetés