hirdetés

Eszméletlen jó áron kapható a Tronsmart Force 2

hír
Eszméletlen jó áron kapható a Tronsmart Force 2 1
írta: hajas
2021-11-13

Nagyon jó áron rendelhetitek meg szerkesztőség kedvenc Bluetooth hangszóróját, a Tronsmart Force 2-t. Sikerült szerezni hozzá egy olcsósító kupont, így jelenleg mindössze 13 800 forintért vásárolhatjátok meg a kütyüt a Geekbuying lengyel raktárából, ez az összeg pedig már tartalmazza a szállítási költséget is.

A Force 2 a szerkesztőség jelenlegi kedvenc Bluetooth hangszórója, ugyanis az eddigi csúcstartónál, a T6 Plusznál is jobbra sikerült. A róla készült részletes tesztünket ide kattintva érhetitek el. A készülék talán legnagyobb újítása, hogy már nemcsak két eszközt kapcsolhattok össze, hanem akár 100 darabot is, de már két eszköz párosításával is hatalmas buli csapható. A hangzásra egyáltalán nem lehet panasz, mivel két darab aktív hangszóró és kettő passzív membrán található a készülékben, előbbiek a magas és a közép, míg utóbbi kettő a mély hangok megszólaltatásáért felelnek. Bluetooth 5.0-n keresztül kommunikál a mobilotokkal, de akár jack kábellel is küldhettek rá zenéket.

Egy töltéssel 15 órán át is képes zenélni, az akkuját pedig a Type-C csatlakozón keresztül tudjátok feltölteni. Szerencsére a vízállóságról sem feledkeztek meg, az IPX7-es minősítésnek köszönhetően nem esik baja akkor sem, ha véletlenül ráborul az üdítő.

Jelenleg a GKBTSDE13 kuponkóddal 13 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron tudjátok megrendelni a Geekbuying lengyel raktárából, ez az összeg pedig már tartalmazza a szállítási díjat is.

hirdetés