hirdetés

Dreame D9 robotporszívó most 300 dollár alatt

hír
Dreame D9 robotporszívó most 300 dollár alatt 1
írta: SonkaMod
2021-03-10

A Dreame D9 közvetlen vetélytársa a Vimoni SE robotporszívónak, de valamelyest meg is haladja annak a képességeit. Tény, hogy ebben a szegmensben már rengeteg új dolgot nem lehet felmutatni, legalábbis ennyi pénzért, így már sokszor az egyéni apró-cseprő preferenciák döntenek, mint például a portartály mérete, ami egyébként nyilván nem a legfontosabb kérdés ezeknél a gépeknél. Nagy általánosságban elmondható, hogy a Roborock, a Viaomi és a Dreame készülékei jók. A Dreame D9 árából most jelentős részt meg tudunk spórolni, így talán most ezek közül ez a legmegérősebb, ha középkategóriás gépet szeretnénk.

Már a legtöbb porszívó feltörölni is tud, ez alól a Dreame D9 sem kivétel, ráadásul antibakteriális törlőpárnával van felszerelve. A víztartályába 270 ml víz fér, ezt pedig elektromosan képes adagolni, három lépcsőben állítható az intenzitása.

Egy töltéssel akár 150 percig is tud takarítani, de ez nem is kifejezetten lényeges, mert ha merül, akkor automatikusan dokkol, majd ha feltöltött, utána ott folytatja a takarítást, ahol abbahagyta. Beállíthatunk az appban virtuális falakat, no go és no mop zónákat, így tökéletesen lehatárolhatjuk azokat a területeket, amiket szeretnénk, hogy békén hagyjon a robot. A no mop zóna különösen fontos, mert például senki sem szeretné, hogy összevizezze a gép a szőnyegét, ugyanakkor annak a porszívózása kihagyhatatlan.

A Dreame D9 egy nagy tudású eszköz. Nem tud annyi fancy dolgot, mint egy Roborock S6 MaxV, de egy Viomi SE szintjén simán van, sőt, erősebb is nála. Ha leakciózzák, akkor ez az egyik legmegérősebb robotporszívó, nemcsak a Xiaomi márkacsaládból, hanem a többi konkurenst is számításba véve. Az Aliexpress Trend Spotting alkalmából, ha betesszük a kosárba, akkor automatikusan levonódik belőle egy szemmel jól látható összeg, majd ha bepötyögjük a NEWDREAMED9 kuponkódot, akkor további dollárok kerülnek levonásra. A végösszeg pedig 91 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). lesz, amennyiért ez a robot tök jó vétel. A gépet EU raktárból küldik, teljesen ingyen szállítják ki Lengyelországból, hét napon belül.

hirdetés