hirdetés

Bluetooth-os gyereklázmérő szuper áron

hír
Bluetooth-os gyereklázmérő szuper áron 1
írta: SonkaMod
2021-06-15

A Xiaomihoz köthető Miaomiaoce egy olyan lázmérőt fejlesztett ki kisgyermekek számára, amivel bármikor lecsekkolhatja a szülő a hőmérsékletét, akár alvás közben is, érintés nélkül. A kütyüt nemcsak a paranoiás szülőknek találták ki, mert ha például beteg a gyerek, akkor valóban nem árt tudni, hogy mekkora a láza, és jó, ha ezt távolról is le tudjuk ellenőrizni. A kütyü ára nem vészes, most pedig olyan olcsón rendelhető, hogy még az sem lehet akadály, hogy kínai raktáras.

A speciális ragaszanyagot minden használat előtt fel kell helyezni rá, ezzel tapad úgy a bőrhöz, hogy ne jöjjön le magától, de mégis fájdalom nélkül eltávolítható legyen. Ilyen kellékanyagból 20 darabot adnak az alap csomagba, de még lehet hozzá vásárolni több darabot, ha ezt kevesellnénk.

Az eszközért jellemzően 9-10 000 forintot kell fizetni, de a Banggoodról most elképesztően olcsón lehet rendelni. A BGZX926 kuponkóddal csak 4400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, így ha ráverik az áfát és a kezelési költséget még akkor is jóval olcsóbb lesz, mint eredeti áron. De kemény 20 centért lehet rá kötni Tariff Insurance-t, ami annyit jelent, hogy a Banggood megtéríti a többletköltségeket, ha ilyenek felmerülnének.

hirdetés