hirdetés

Anker Life P2 Mini TWS füles reklámáron

hír
Anker Life P2 Mini TWS füles reklámáron 1
írta: Don Kartács
2021-11-11

Az Anker márka olyan termékekkel alapozta meg a hírnevét, mint az Anker Soundcore Q30 fejhallgató – illetve az egész Q széria -, és a többi cuccuk is igencsak kedvelt internet szerte. A P2 Mini normális esetben 12 000 Ft-nál is többe szokott kerülni, de most a 11NOV3 kóddal 9600 Ft-ért lehet hazavinni a TWS fülest, aminek a hangját 3 előredefiniált ekvalizer profillal variálhatjátok úgy, ahogyan nektek tetszik.

Anker P2 Mini TWS füles – A nektek tetsző hang

Az Anker Life P2 Mini TWS fülesben az a pláne, hogy 3 beépített ekvalizer profillal lehet variálni a hangját. Ez azért lényeges, mert mindenki egy kicsit máshogyan hallja a hangkeltő berendezések által keltett hullámokat. Van, aki a V karakterisztikát kedveli, mások pedig a cizellált, jobban elválló hangokat részesítik előnyben. Az sem mellékes, hogy egyes műfajok – rock, komoly zene, d&b, énekhangok, podcast – is teljesen más hangkarakterisztikával szólnak. Ezen segít az Anker P2 Mini azzal, hogy váltogathattok a hangprofiljai között.

Természetesen nemcsak ennyit tud, hanem például a 8 órás működési ideje is kiemelkedő

– az átlag valahol 4-5 óra körül szokott lenni -, a töltőbölcső pedig további 3 feltöltést ígér, így a teljes működési idő 32 órára tolódik ki. Sportolni is lehet vele, bírja az izzadságot, teljesíti az IPX5 szabvány feltételeit. A mikrofonjaira a cég azt írja, hogy AI támogatással javítják a beszélgetés minőségét, hogy ez pontosan mit jelent, azt nem tudom, de a tapasztalataim alapján ez talán valamilyen ENC – environmental noise cancellation – lesz, vagyis levágják a zavaró háttérzajokat, így kitisztítva a beszédhangokat.

Két dolgot érdemes még megemlíteni, az egyik a BT 5.2-es átvitel. Az újabb Bluetooth szabványok kevesebbet fogyasztanak- ezért is hosszabb az üzemidő – és kisebb a késleltetésük, emiatt sokkal kevésbé csúszik a hang pl. videók alatt, de játszani is jobb velük. A másik pedig a 10 mm-es membrán, ez az „agybadugós” fülesek között kifejezetten méretes, a nagyobb felület jobban tud rezegni, és általában szebb hangokat is produkál, mint a kisebb társaik.

Ezek alapján az Anker Life P2 Mini a 11NOV3 kóddal 9600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért kifejezetten jó vételnek tűnik, az áfát és a vámot pedig már az Aliexpress ár is tartalmazza, a szállítás pedig ingyenes.

hirdetés