hirdetés

Akcióban a BlitzWolf forrólevegős okosfritőze

hír
Akcióban a BlitzWolf forrólevegős okosfritőze 1
írta: Don Kartács
2021-11-12

A BlitzWolf BW-AF1 a cég előző generációs modellje, ami szerintem a modellfrissített BH-AF2-höz képest egy viszonylag mérsékelt dizájnnal megáldott termék. Két dolgot viszont jobban tud, egyrészt nagyobb – a sokat pedig különösen szeretjük az ételek kapcsán -, másrészt pedig olcsóbb, mint az AF2 okos variánsa, pedig ez is app alapú. A BGAF111 kóddal 25 300 Ft-ot kérnek érte EU raktárból, ami a BH-AF2 ára alatt marad egy picivel.

BW-AF1 – Nem vagyok annyira szép, de több dolgot elnyelek

Amit elsőre le kell szögezni erről a gépről, hogy elég nagy, körülbelül négy adag étel bőségesen belefér a 6 literes hasznos térfogatába. A gép maga sem kicsi, 30,5×29,5×35 centiméter, tehát meg kell keresni a helyét a konyhában. A sütőben elkészíthető minden olyan étel, amit egyébként hagyományos sütőben vagy olajos fritőzben csinálnánk, csak éppen minimális zsiradékkal, illetve anélkül. Nem is kérdés, hogy mennyivel egészségesebb ilyenben elkészíteni a kaját, mint nyakig olajban sütni.

Az íz kardinális kérdés, de azon sem kell aggódni, könnyen elérhető, hogy a húsok kívül ropogósak, belül pedig szaftosak, vajpuhák legyenek. Természetesen az osztrigás homárt nem ebben kell csinálni, de a sztenderd ételek nagy része nem fog duzzogva kiugrani ebből a gépből. Ami miatt ez az eszköz kiemelkedik az „olcsó aldis” és „még olcsóbb Sencor” kategóriából, hogy rengeteg plusz funkcióval rendelkezik. Először is 1800 watt teljesítményű, 200 Celsius-fokra képes felfűteni, de folyamatosan keringeti a forró levegőt, így gyorsan sülnek benne a dolgok. Továbbá időzíthető, és a telefonos applikációban előre integrált programok érhetők el, és attól függően, hogy mit készítünk, elég kiválasztani az ételt, és már süti is a megfelelő hőfokon a megfelelő ideig. Ha kinyitjuk működés közben a sütőt, akkor automatikusan leáll, így nem égetjük meg vele a kezünket. A tálcája könnyen eltávolítható, egyszerűen elmosható, és még a mosogatógépbe is befér.

A fentiek alapján tulajdonképpen három választási lehetőségetek is van:

  • megveszitek a hír alanyát, a BW-AF1-et, aminek a legnagyobb az űrtartalma, app alapú és olcsó
  • megvásároljátok a BH-AF2 tekerőkapcsolós variánsát, ami nem okos, de ez a legolcsóbb
  • hazaviszitek a BH-AF2 érintőfelületes modelljét, amit a legegyszerűbb takarítani és ez is vezérelhető appból

A BH-AF2 esetében az árak így alakulnak: a nem okosért kért 25 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os, míg az okosért kért 27 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os árat három kuponnal is el lehet érni – a BGjoaoAF2, a BG1111AF2 és a BGAF211 -, a termék ráadásul EU raktárból érkezik, ingyenes szállítás mellett. A BW-AF1-ért a BGAF111 kóddal 25 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek EU raktárból, ami a BH-AF2 okos verziójának ára alatt marad egy picivel.

hirdetés