hirdetés

A Sonoff POW Elite-tel pontosan mérhetjük a fogyasztást

hír
A Sonoff POW Elite-tel pontosan mérhetjük a fogyasztást 1

Forrás: Banggood.com

írta: SonkaMod
2022-08-31

Az egyik legpatinásabb kínai okosotthon rendszert fejlesztő vállalat a Sonoff, akiknek a termékeikkel előszeretettel dolgoznak a hazai cégek is, mert megfelelően jó minőségűek, az áruk pedig szintén elég kedvező. A rezsicsökkentés megvágásával sokan arra adják a fejüket, hogy pontosan mérjék a fogyasztásukat, ami a Sonoff POW Elite mérővel nagyon jól megtehető, mely sokkal összetettebb, mint egy okoskonnektor. A kütyü 7500 Ft-ba kerül, ennyiért pedig nem rossz vétel, de még rá kell számolni valamennyit a bekötésére is.

6 hónapra visszamenőleg tárolja a fogyasztási adatokat, amiket bármikor visszanézhetünk, és egy Excel táblázatba ki is exportálhatjuk, hogy eltegyük későbbre. Lehet időzíteni a működését, és összelőhetjük más okosotthon eszközökkel, például okoskonnektorokkal.

A kétféle verzió abban különbözik, hogy az egyik csak 16 A-es áramerősséget bír el, míg a másik a 20 A-t is. Az áruk érdekes módon ugyanannyi, így mindkettő megvásárolható a BGHU2515  kuponkóddal 7400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, mely baromi jó ár, hiszen ennyiért egy fejlett, okos fogyasztásmérőt kapunk.

hirdetés