hirdetés

A Fengmi mini lézerprojektora soha nem látott áron kapható

hír
A Fengmi mini lézerprojektora soha nem látott áron kapható 1

Forrás: Banggood.com

írta: Norbi
2022-03-22

A projektorok között a lézeres, azon belül is az UST-s projektorok a csúcstechnológiát képviselik, ennek megfelelően még extrém drágák, itthon különösen, hiszen a legolcsóbb változat ára is 450 ezer forint körül van. Kínából ezeket is kedvezőbb áron tudjuk beszerezni, de így sem nagyon találkozunk 1000 dollár alatti árakkal. A Fengmi új terméke viszont most elérhetővé teszi ezt a technikát azoknak is, akik nem szeretnének ennyit költeni egy szórakoztatóelektronikai termékre. Az ára a BGMFP11 kuponkóddal 182 600 Ft, amiben már az áfa és a szállítás is benne van.

A súlya mindössze 30 dkg, áramfogyasztása is elenyésző: 30 watt. Méretéből adódóan elfér egy kisebb táskában, vagy akár a zsebünkben is, így bárhova magunkkal tudjuk vinni, akár szabad téren is használhatjuk, hiszen egy izmosabb power bank is el tudja látni árammal.

Aki szeretne megáénak tudni egy ilyen kütyüt, nem kell mást tennie, mint rákattintani az alábbi linkre, beírni a BGMFP11 kuponkódot, rányomni a megrendelés gombra, kifizetni a 182 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os vételárat és máris úton van hozzá a készülék. A pakk a kínai raktárból érkezik, de az EU priority line szállításnak hála viszonylag hamar megérkezik a projektorunk, és biztosan nem kell semmilyen plusz költséggel számolnunk ezen felül.

hirdetés