hirdetés

A Banggoodon már szerdán kezdődik a 11.11

hír
A Banggoodon már szerdán kezdődik a 11.11 1
írta: SonkaMod
2021-11-09

Sajnos már egyre több webshop csinálja azt, hogy a black friday és a 11.11 sem azon a napon van pontosan, amikor eredetileg lennie kéne. Most ebbe a sorba a Banggood is beáll, és már 11.10-én, azaz szerdán, tehát holnap elkezdődik náluk a nagy őrület. Három napig fog tartani, és számolatlanul fognak jönni a jobbnál jobb kuponok és ajánlatok.

Talán az Aliexpresst szeretné beelőzni a Banggood, és ezért kezdik el már 10.-én a 11.11 napi akcióikat.

Bár ez a lépésük vitatható, igazából a felhasználók szemszögéből nincsen nagy jelentősége, csak annyi, hogy meg kell jegyezni, hogy már a holnapi napon, 10.-én kezdődik a buli. A leárazásokat a legjobban úgy tudjátok követni, hogy lájkoljátok a RendeljKínait hivatalos Facebook oldalát, és beléptek a Kínából rendelők Facebook csoportjába. Az előbbi különösen fontos, mert ott tesszük közzé a rengeteg kupont, kategóriákra bontva. Szokott lenni minden évben telefonos, tabletes, porszívós, okosotthonos, projektoros és más egyéb gyűjtemény. Biztosan mindenki megtalálja a számításait, hiszen a kuponok mennyisége brutális minden évben, a csoportban pedig kuponkérős posztot is kiteszünk, ahol lehet kérni is, mi pedig megpróbáljuk teljesíteni a kívánságokat.

A Banggood az egyik legjobban működő kínai webshop, akik jelenleg a legmegbízhatóbbak, nagy náluk a választék és viszonylag gyorsan postáznak.

Az összes termékük már alapból tartalmazza az áfát, így azt már nem kell külön megfizetni itthon, és kezelési költséget sem kell utána fizetnünk, mert jellemzően nem a Magyar Posta szállítja a termékeiket. Rengeteg EU raktárral rendelkeznek, van lerakatuk Csehországban, Lengyelországban és Spanyolországban is.

hirdetés