hirdetés

100 dolcsi alatt az Amazfit T-rex ára

hír
100 dolcsi alatt az Amazfit T-rex ára 1
írta: SonkaMod
2021-02-26

Körülbelül egyéves modell az Amazfit T-rex, amit anno mi is teszteltünk. Az akkori ára 50-60 ezer forint körül alakult, ezért a róla készült tesztünk annyira nem lett pozitív, hisz ezt az árat sokalltuk érte. Nem mintha nem lenne jó óra, de annyiért valóban nem volt nagy vétel. Mostanra az alapára is leesett 40 000 forint környékére, de most a Banggood akciójában egy kuponnal már 28 800 forintért elhozható, ennyiért pedig abszolút jó vétel. Na azért nem hibátlan az óra, de kétségkívül vannak nagyon jó tulajdonságai.

A 390 mAh-s akkumulátorának köszönhetően akár 15-20 napot is kibír, ezzel pedig az egyik legtöbbet bíró Amazfit okosórának számít. 14 féle sportolási módot ismer, ebben a legtöbbször űzött testmozgások benne vannak. Bár belső memóriával nem rendelkezik, így zenét nem lehet rá tenni, de a telefonunk lejátszóját lehet róla vezérelni, ahogy a hívások is menedzselhetők vele. Az értesítések is megjelennek rajta, de sok esetben azért az üzenet nem látszik, csak az, hogy jött valami levél vagy üzenet. Mint minden ilyen órán ezen is megnézhetjük az időjárást, állíthatunk be ébresztést és figyelmeztetést, és figyeli az alvásunkat is.

A T-rex egy fejlett sportóra azoknak, akik nem szeretnek egy ilyen kütyüre úgy vigyázni, mint a szemük fényére, illetve szeretik az ilyen ’katonai’ stílust. A legelső árazása eléggé félre lett gondolva, de mostanság már reális áron lehet megvásárolni. Banggoodon a BGTREX21 kóddal már 28 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak minden esetben a webshop felületén USD-ben kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihető, ami már egy kiemelkedően jó ár érte, főleg, hogy már benne van az áfa- és vámmentes szállítási mód díja is.

hirdetés