hirdetés

BlitzWolf BW-CF1 autós telefontartó teszt

Sok helyre jó lesz, és sok helyre nem

teszt
BlitzWolf BW-CF1 autós telefontartó teszt 1
írta: Don Kartács
2022-01-27

Számtalanszor kerestem már normális telefontartót, ami a VW konszernes autókban is használható. A BW-CF1-től azt reméltem, hogy olcsón jutok hozzá egy jó minőségű darabhoz, ami végre rá is megy a szellőzőrostélyra, nem rezeg menet közben, normálisan meg lehet szorítani fekvő és álló helyzetben is, és automatán felveszi a telefon alakját. Ezekre tesz kísérletet a BW-CF1 5700 Ft ellenében. Ebben már a szállítás ára is benne van, az áfát a Banggood fizeti a termékei után. Aki pedig inkább az EU raktárat részesítené előnyben, annak a BGHU1602 kuponkód felhasználásával, 7700 Ft-ért is lehetősége nyílik a termék megvételére.

A rendeljkínait szerint

  • megbízhatóság: 8
  • design és anyagminőség: 9
  • felszereltség, funkciók: 7
  • ergonómia: 9
  • ár/érték arány: 9

8.4

Népítélet

n/a

Ehhez a termékhez még nem érkezett olvasói értékelés.

Légy te az első

A terméken egyetlen gomb van, ez oldja az oldalpofákat, ilyenkor szétugrik a készülék, vagyis vigyáznotok kell, hogy ne essen le a telefon, érdemes a műveletet emiatt két kézzel csinálni. A sajtóanyagban van egy nagyon fontos kép, ami azt mutatja, hogy milyen típusú szellőzőrostélyra lehet felszerelni a BW-CB1-et, tehát azzal kezdjetek, hogy leelenőrzitek, nektek mi található az autótokban. Sajnos a csíptető megoldás miatt elég sok típus ki fog esni, például az Audik vagy a Mazdák, de pl. a francia típusokba jellemzően jók az ilyen típusú tartók. A Seatok egy kicsit trükkösek, például az Altea-ba simán belemegy, míg jó eséllyel az új Ibizába is, ám az eggyel korábbi generációba már nem. Vagyis nemcsak a típustól, hanem az aktuális modelltől, generációtól vagy éppen a ráncfelvarrástól is függhet, tudjátok-e használni, vagy sem.

Tegyük fel, hogy a ti gépjárművetekbe jó, ekkor már csak két dolgot kell tudnotok, az egyik hogy fogadni tudja-e a telótokat.

Jó eséllyel igen, hiszen 66-90 mm között minden belemegy, vagyis a legnagyobb készülékekkel sem lesz gondotok. A második kérdés, hogy mennyire remeg használat közben, ugyanis ha túlzottan, akkor az gyakorlatilag lehetetlenné teszi, hogy huzamosabb ideig a kijelzőt nézzétek. Szerencsére a műanyag gyűrű rendesen megszorítható, ezért alig remeg, függetlenül attól, hogy függőlegesbe vagy vízszintesbe fordítjátok, de ezt nyilván befolyásolja a telefon súlya is, szerencsére a Poxo X3 NFC olyan nehéz, hogy kevés ennél nagyobb tömegű mobil van a piacon.

Mivel mást nem is tud a tartó a fent leirtakon túl, ezért a matek viszonylag egyszerű: a kép melyik oldalán van a ti autótok szellőzőrostélya.

Ha a zöld pipa kategóriába esik, akkor örülhettek, ha a pirosba, akkor viszont másik megoldást kell keresnetek.

Összegzés

Egy kérdés van a BW-CF1 kapcsán, hogy a ti autótókban használható-e vagy sem. Ha igen, akkor bátran megvehetitek, de ez egy szög egyszerű termék, semmi érdekeset nem tud, nem tölt, nem szorítja meg automatán a mobilt, csak teszi a dolgát sallangmentesen. Persze, ha egyszer már beállítottátok a pofákat, akkor már egy pattintással ki- és berekható a telefon, ez is egy kis előny. A BW-CF1-ért 5700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek kínai raktárból. Aki pedig inkább az EU raktárat részesítené előnyben, annak a BGHU1602 kuponkód felhasználásával, 7700 Ft-ért is lehetősége nyílik a termék megvételére.

Pro

  • Egyszerű használat
  • Szinte bármilyen szögbe állítható
  • Elég egyszer beállítani a pofákat

Kontra

  • Sok autóba nem lesz jó ez a megoldás

hirdetés