Program leírás

Tesztet írnál ingyen kütyükért? Itt a lehetőség! Mire vársz?!

Igazán egyedülálló lehetőséget kínálunk olvasóinknak, mellyel bepillantást nyerhetnek a RendeljKínait szerkesztőségének mindennapjaiba. Legalábbis egy kis szeletébe.

Régi álmunk volt, hogy ingyen kütyükért tesztelhessünk. Már nagyon rég arról ábrándoztunk, hogy egyszer elég nagyra nőjön az oldal ahhoz, hogy tesztjeinket webáruházak támogassák ingyenesen biztosított termékekkel, miközben továbbra is pártatlanul, és objektíven írhatunk. Emlékszünk még rá, mekkora boldogság volt a szerkesztőségben, amikor az első ilyen szponzori csomagot megkaptuk. De hát ki ne örülne ingyen kütyüknek? Gondoltunk hát írói vénával megáldott olvasóinkra is.

A program azért jött létre, hogy ne csak mi részesüljünk a jóból. Úgy gondoljuk, hogy mi már éppen elég kütyüt láttunk, és még többet fogunk, Ti viszont mindig csak a cikkeinkben látjátok ezeket. Az is eszünkbe jutott, hogy a nagy számok törvénye alapján számos, remek írói érzékkel megáldott ember lehet köztetek, így hát azt találtuk ki, hogy valamilyen módon megpróbáljuk számotokra is elérhetővé tenni a RendeljKínait nyújtotta lehetőségeket.

Sikerült megállapodást kötnünk a TomTop webáruházzal, így refunddal jutalmazhatjuk azokat az olvasókat, akik igazán jó cikkeket tudnak írni. Ez azt jelenti, hogy aki egyszer bizonyítja, hogy írásai kifejezetten érdemesek arra, hogy nagy közönséggel osszuk meg, azt a későbbiekben kedvezményes, vagy teljesen ingyenes termékekkel tudjuk támogatni, hogy rendszeresen írhasson a RendeljKínait oldalára.

Ehhez fontos, hogy tisztázzuk az elvárásokat és a követelményrendszert, mivel ezt a programot azért hoztuk létre, hogy ti is megtapasztalhassátok a terméktesztelés és igényes cikkírás nagyszerűségét, melyekért az általatok kiválasztott termék a jutalom.

A részletesen kifejtett formai követelményeken felül számos egyéb dolognak kell megfelelnie az írásoknak, vagy éppen az írójának, mivel csak így tudjuk fenntartani ezt a fajta, igencsak kísérleti fázisban működő szponzori kapcsolatot a TomTop webáruházzal. Hogy minden gördülékenyen történjen, első körben 20 résztvevőt válogattunk be a programba, akikkel szép lassan kitapasztaljuk mi is a dolog mikéntjét, működését, és potenciális hibáit. Amint átestünk a béta teszten, szeretnénk kidolgozni egy rendszert, amely lehetővé teszi sokkal több olvasó bevonását.

Az érdeklődők minden egyéb információt megtalálnak a Patrona Program menüpontban. A cikkek beküldésének módjáról információt a Patrona Program "Útmutató a cikkíráshoz" almenüjében találtok. Sikeres, ihletben gazdag írást kívánunk az összes résztvevőnek!

A válogató már lezárult, kiválasztottuk a 20 embert, és elkezdtük a közös munkát. Amint átestünk a kezdeti próbaidőszakon, igyekszünk újra megnyitni a lehetőséget mások előtt is, hogy csatalkozhassanak a Programhoz.

Letölthető dokumentumok:

Program leírás

Részvételi feltételek

Formai követelmények

Útmutató a cikkíráshoz

Background vector created by Starline - Freepik.com